TiFood AB och Pasta d’oro stödjer Celiakiförbundets forskningsfond

TiFood AB, som säljer de glutenfria varumärkena Pasta d’oro och Crunchy Crumbs vill stödja Celiakiförbundets forskningsfond genom att ge 0,50 kr per såld förpackning av Pasta d’oro, och genom insamling på konsumentmässor ge ett paket Crunchy Crumbs till alla som skänker pengar till forskningsfonden. Genom att bli givare till forskningsfonden hoppas vi att kunskapen om celiaki ökar och att såväl behandling som produkter för personer med celiaki kan utvecklas och förbättras.

TiFood AB har arbetat med Pasta d’oro sedan 2009. Under dessa år har försäljningen av glutenfria produkter ökat markant. Detta är dels beroende på att många konsumenter valt att frivilligt undvika gluten, men tyvärr också beroende på att andelen som drabbats av Celiaki ökat.

Svenska Celiakiförbundets forskningsfond delar årligen ut medel till forskning om celiaki.

Som konsument stödjer du detta projekt genom att köpa Pasta d’oro.

För varje paket Pasta d’oro som säljs skänker vi 0,50 kr till Celiakiförbundets forskningsfond.

Pasta d’oro tillverkas enbart av majs och vatten. Pasta d’oro är inte bara glutenfri utan också fri från ägg, soja och ärtprotein. Vi använder ingen genmanipulerad majs och vår pasta innehåller långsamma kolhydrater vilket ger bättre mättnadskänsla och jämnare blodsockernivå.

GULDAXET 2016

TiFood AB fick på Mat för livet mässan i december 2016 utmärkelsen GULDAXET vilket vi är väldigt stolta över. Du kan läsa om utmärkelsen här.